AtA - Asistent in Brokeraj - firma de asigurari Bucuresti

Asigurari raspunderi civile

Asigurare malpraxis notar

Asigurarea de raspundere civila profesionala a notarilor publici, asigurare malpraxis, te scuteste de cheltuielile financiare in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri unui client pentru prejudiciile produse acestuia, din culpa ta.

Asigurare malpraxis medical

Asigurare de raspundere civila profesionala a medicilor, asistentilor de farmacie si unitatilor farmaceutice, asigurare malpraxis. Raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice.

 

Asigurare malpraxis avocat

Asigurarea de malpraxis potrivita pentru firma de avocatura este primul pas in protejarea si cresterea afacerii tale. Daca un client te percepe ca fiind responsabil, asigura-ti continuitatea activitatii profesionale cu polita de raspundere civila profesionala.

Asigurare malpraxis expert contabil

Asigurarea de raspundere civila profesionala a contabililor autorizati, expertilor contabili, cenzorilor si consultantilor fiscali, asigurarea malpraxis, iti ofera protectia financiara necesara in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri, asigurare malpraxis.

Galerie foto
  • ...