Sten Back Comexim - strungarie auto Bucuresti

Atelier Mecanica auto

In urma solicitarii clientilor nostri, va anuntam ca oferim servicii complete in ceea ce priveste repararea motoarelor si o paleta mare de reparatii auto de o complexitate medie.

Reparatiile pentru partea mecanica si electrica se desfasoara intr-un atelier in apropierea celui de strungarie. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 3 autovehicule. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ. Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie, si de frânare. Aceste reparatii se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre importatori autohtoni dar si cu piese conforme aduse de clientii nostri. Pentru realizarea acestor operatiuni, se utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.

Avand un nivel inalt de instruire, echipa noastra, este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744300564; 0744652614
Str. Biharia, nr 67-77, incinta Metav, Corp N, Sector 1
Distribuie