Auto As International - service auto Bucuresti

Auto As International

Service-ul Auto AS va propune prin atelierul auto din Bucuresti, dotat cu utilaje moderne, bazat pe experienta si coeziunea colectivului care lucreaza de peste 10 ani impreuna, o gama variata de servicii profesionale de reparatii auto in urmatoarele domenii:

Reparatii mecanica-diagnoza auto: are in componenta 3 posturi de lucru ce asigura executarea unor lucrari de mentenanta la un inalt grad calitativ, bazat atat pe dotarea acestora cu scule si dispozitive spacifice, utilaje si echipamente de verificare, control si diagnoza, testere, etc, precum si pe profesionalismul celor ce asigura aceasta activitate. Din gama de autovehicule deservite de noi enumeram marcile: VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Renault, Ford, BMW, Mercedes, Dacia, Daewoo, Toyota, Hyundai, etc. Gama de reparatii asigurata este: repararea si reglarea ansamblurilor mecanice; repararea si reglarea echipamentului electric si electronic; inlocuirea de materiale de exploatare.

Tinichigerie auto: hala de tinichigerie are 250 mp, cuprinde 5 posturi de lucru utilate si dotate cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a reparatiilor, aceasta activitate se face cu respectarea normelor si standardelor producatorilor si organelor de certificare abilitate in domeniu, folosindu-se piese de schimb de origine. Gama de reparatii asigurata este: repararea caroseriei inclusiv a structurii de rezistenta; inlocuiri de sasiuri(caroserii); inlocuiri de parbrize etc. Din gama de autovehicule deservite de noi enumeram marcile: VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Renault, Ford, BMW, Mercedes, Dacia, Daewoo, Toyota, Hyundai, etc. Personalul care asigura buna desfasurare in acest domeniu este foarte competent, calificat si cu experienta in domeniu, care pune accent pe calitatea si eficienta lucrarilor executate.

Vopsitorie auto: hala de vopsitorie are 200 mp, dispune de: 4 posturi de pregatire fiind dotata cu scule electrice si pneumatice moderne, specifice acestei activitati; cabina de vopsit pentru vopsitorie pe baza de apa de dimensiune medie care permite vopsirea profesionala si de calitate a autovehiculelor. Personalul ce deserveste aceasta activitate este de o inalta competenta din mana lor iesind adevarate opere de arta. Vopseaua este pe baza de apa care are una dintre cele mai bune colorimetrii la ora actuala. Ea se prepara in laboratorul propriu prin utilizarea calculatorului. Se mai executa in limita timpului disponibil servicii de polisare si tunning

Marcile auto pentru care service-ul nostru are experienta si specializarea necesara cuprind:VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Renault, Ford, BMW, Mercedes, Dacia, Daewoo, Toyota, Hyundai, Peugeot, Fiat, Nissan, etc. Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului Auto AS International, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare. De asemenea prin contractele incheiate cu societatile de asigurari: Allianz&Tiriac, Asiban, OTP Asigurari, Omniasig, Astra, Generali, Asirom, service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO ale acestor societati, cu decontare directa. Auto As International service partener al Allianz&Tiriac este autorizat sa efectueze constatari daune auto pentru asiguratii CASCO ai acestei societati, acestia avand prioritate in executarea reparatiilor. Auto As International este o companie care priveste in viitor. Strategia de dezvoltare a firmei are in vedere respectarea mediului inconjurator si intentioneaza sa investeazca in echipamente tehnologice cat mai performante dar care sa respecte normele ecologice.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...