Auto Hoff - service auto Pantelimon, Ilfov

Servicii tractari autoturisme

Tractare auto rapida pentru autostrazile A2 si A3, si DN2, DN3

In cadrul diviziei noastre de transporturi oferim servicii complete de tractari auto, remorcari si transport pe platforma pentru autovehicule din gama mica si medie, personale sau comerciale. Operatiunile de incarcare/descarcare se desfasoara in conditii de maxima siguranta, autoturismul tractat fiind asigurat.

Pozitionat intr-o zona strategica, pe Soseaua de Centura segmentul Pantelimon, Voluntari-Afumati – Ilfov (click aici pentru harta) autoservice-ul AutoHoff poate raspunde imediat atat cererilor de tractare sau transport pe platforma cat si a reparatiilor auto rapide sau complexe solicitate de autoturismele aflate in tranzit pe autostrazile A2 sau A3, si pe Drumurile Nationale DN2 si DN3.

Oferta de preturi este transparenta, nu exista taxe ascunse iar costul final este adus la cunostinta clientului inainte de inceperea serviciului.  

In mod special oferim serviciul de tractare GRATUIT autoturismelor care efectueaza reparatiile in autoservice-ul nostru, dar puteti apela oricand la noi pentru:

- tractari autoturisme noi sau avariate; - tractari autoutilitare; - tractari si transport de utilaje; - tractari SUV;

Galerie foto
  • ...