Ave Scissors - Salon de coafura

Servicii

Tunsoare
Totul începe cu o tunsoare bine gandita si adaptata pentru fizionomia ta, care reflecta personalitatea ta si-ti ofera un plus de încredere.

Este important ca o tunsoare  sa fie usor de purtat si de aceea  trebuie luat in calcul daca te vei coafa sau nu dupa fiecare spalat. Totodata stilistul te va invata cum sa folosesti diferite produse  de styling pentru a-ti creea tu singura mai multe look-uri din aceeasi tunsoare.
Culoare
Blond luminos, nuante pastel, aramiu indraznet sau culori atât de naturale încât nimeni nu va sti ca te vopsesti? Fascinatia pentru culoare si pentru posibilitatile  nenumarate de a creea ceva unic de fiecare data transforma un vopsit al parului intr-o adevarata arta.

Atunci cand culoarea parului este bine aleasa tenul arata luminos, odihnit, trasaturile sunt evidentiate si tu arati  minunat chiar si fara machiaj.  
Coafuri Speciale
Când ai in viata ta un eveniment si vrei o coafura de ocazie care sa te faca sa simti speciala si frumoasa sau vei fi mireasa si cauti cea mai frumoasa coafura pentru acea zi unica, vino sa vezi ce putem creea pentru tine.

Coafura de ocazie va fi gandita si executata ca sa fie in concordanta cu tinuta ta, locatia unde se tine evenimentul, trasaturile tale si personalitatea ta.

Relaxare
Masajul capilar relaxeaza, stimuleaza circulatia sangelui oferind un plus de energie  si vitalitate parului, stimuleaza cresterea parului si nu in ultimul rand, masajul capilar te scapa de stres si uneori chiar si de durerile de cap atat de suparatoare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0725284164
Intrarea Ion Luca Caragiale, Nr. 7, sector 2
Distribuie