Avenue 48 Ballrooms si Club - Bucuresti

Avantaje Avenue 48

TERASA DE PESTE 700mp

 

Terasa Avenue 48 se intinde pe o suprafata de peste 700 mp si va ofera posibilitatea de a decora acest spatiu intim dupa bunul plac si mai ales in functie de tematica evenimentului!

Puteti crea orice set-up cu ajutorul canapelelor sau al meselor de tip cocktail! Pot fi amplasate baruri, pot fi amenajate photo cornere, iar spatiul se poate transforma in functie de preferintele fiecaruia!

In plus, atmosfera pe terasa este inegalabila. Terasa reprezina o zona perfecta pentru relaxare si socializare in cadrul oricarui tip de eveniment.

 

PESTE 120 DE LOCURI DE PARCARE

Avenue 48 dispune de parcare privata si securizata!

Cele peste 120 de locuri disponibile sunt destinate exclusiv clientilor si invitatilor acestora, iar in plus va putem asigura serviciul de valet parking! Parcarea se face chiar aproape de intrarea in locatie, ceea ce va fereste de situatia inconfortabila de a va lasa masina in putinele zone permise de pe Soseaua Pipera si unde traficul este extrem de aglomerat!

 

BUCATARIE PROPRIE

Avenue 48 este locatia premium din capitala care exceleaza la capitolul gastronomie, datorita faptului ca echipa noastra tine cont de doua aspecte extrem de importante!

Avenue 48 dispune de bucatarie proprie si nu functioneaza in regim catering, iar mancarea este intotdeauna pregatita de un expert in arta culinara. In prezent, Chef Mohammad creeaza meniuri pline de savoare, iar platingurile sunt adevarate opere de arta!

 

UN OSPATAR LA FIECARE MASA

Serviciile ireprosabile de servire ne claseaza in topul locatiilor premium!

La Avenue 48 servirea se face de catre un ospatar la fiecare masa indiferent de numarul invitatilor!

Ne respectam clientii si stim ce inseamna o servire ca la carte, astfel incat la noi mancarea ajunge intotdeauna la timp, caci acordam atentia cuvenita fiecarui invitat!

 

EVENT/ WEDDING PLANNER

Nimic nu se compara cu ochiul unui specialist, cu atat mai mult cu cat, acel specialist are o experienta relevanta in domeniu si pune mai presus de orice pasiunea sa pentru organizarea de evenimente.

Si pentru ca povestea noastra a luat nastere din visul mai multor oameni cu aceeasi pasiune, suntem siguri ca la Avenue 48 fiecare client ce ne calca pragul va fi mai mult decat multumit de implicarea, dedicatia si profesionalismul cu care este tratat.

Fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau un eveniment privat, echipa noastra de event planneri si wedding planneri va asigura GRATUIT cele mai bune servicii din Bucuresti si chiar mai mult decat va asteptati.

Pentru ca efortul nostru este succesul dumneavoastra!

 

SETUP MODULAR

Oricat de bine ar arata o locatie, setup-ul dicteaza cu desavarsire aspectul final. Pe langa calitatea obiectelor, rafinamentul design-ului si diversitatea coloristica, setup-ul de care dispune Avenue 48 este unul modular, ceea ce inseamna ca toate aceste obiecte ce il alcatuiesc pot fi “descompuse” si rearanjate astfel incat sa creeze senzatia de mai mult spatiu. In plus, pot fi create separeuri ori zone mai retrase, care sa ofere intimitate sau pur si simplu sa acopere spatiile ce nu doresc a fi la vedere.

 

SETUP TEHNIC

Avenue 48 va intampina cu tot ce aveti nevoie pentru un concert live, o conferinta, o lansare de produs, sau orice alt eveniment privat. Va putem oferi, la cerere, sisteme sisteme audio-video de ultima generatie, scena, lumini, ecrane led si tot suportul ethnic.

Pentru ca tinem extrem de mult sa ne multumim clientii, colaboram cu cei mai buni furnizori din domeniu, oferim personal calificat si profesionist si nu in ultimul rand le putem pune la dispozitie celor care ne calca pragul cele mai avantajoase oferte, plus intreg suportul nostru in privinta organizarii, de la A la Z.

 

ALTELE

In cele din urma, insa nu in ultimul rand, serviciile care nu sunt pe primul loc in momentul cand alegeti o locatie sunt de asemenea extrem de importante. Pentru ca punem pret pe detalii, ne-am asigurat ca putem oferi clientilor nostri 100% din ceea isi doresc sau din ce ar putea avea nevoie.

Pentru evenimentele organizate in sezonul rece punem la dispozite o garderoba incapatoare, iar pentru confortul celor care ne calca pragul, Avenue 48 dispune de o parcare spatioasa, de peste 120 locuri, pazita pe toata durata evenimentului si care se afla chiar langa intrarea in locatie.

Galerie foto
  • ...