AVI Trans Logistic - Transport rutier si distributie de marfa, Bucuresti

Servicii

Transport rutier si distributie de marfa in Bucuresti

Livrari si distributie la orice depozit din Bucuresti sau orice firma sau magazin, in special magazine de tip Metro, Selgros, Carrefour, Mega Image, Billa, etc.

Transport rutier si distributie de marfa in Romania

Livrari la orice adresa de pe teritoriul RomanieiLivrari la orice depozit din taraLivrari si distributie la orice depozit sau orice firma sau magazin, in special magazine de tip Metro, Selgros, Carrefour, Mega Image, Billa, etc.

Transport dedicat

Transportul de marfa se face special pentru clientul care apeleaza la serviciile noastre, existand posibilitatea de sigilare a masinilor la dorinta clientului, desigilarea facandu-se la destinatie, in prezenta unei persoane desemnate

Depozitare si manipulare

Aceasta activitate se desfasoara in punctul de lucru din localitatea Magurele (Soseaua de centura). Aici punem la dispozitie spatii de depozitare acoperite (1500 mp). Operatiunile de descarcare si incarcare sunt corelate cu depozitarea si incarcarea in autocamioane, conform solicitarilor clientilor.

AVI TRANS LOGISTIC are o mare capacitate in a satisface eventualele particularitati sau conditiii speciale pe care le aveti in transportul marfurilor dumneavoastra sau in procedurile de livrare.

In ceea ce priveste diversitatea masinilor AVI TRANS LOGISTIC va pune la dispozitie o gama larga de masini cum ar fi:- dubite, cu sarcina utila de 0.8 tone si volum util de 4,5 mc- dubite , cu sarcina utila de 2 tone si volum util de 15 mc- autocamioane, cu sarcina utila de 5 tone si volum util de 36 mc- autocamioane, cu sarcina utila de 5 tone si volum util de 40 mc- autocamioane, cu sarcina utila de 7 tone si volum util de 42 mc- autocamioane, cu sarcina utila 20 tone si volum util de 90 mc- autocamioane cu oblon hidraulic si ADR

Galerie foto
  • ...