Dinu George Iulian, Cabinet de Avocat Bucuresti

Recuperare creante

Avocati Specializati in Recuperari CreanteNoi recuperam creante rapid si ne asiguram ca iti incasezi banii. Tu iti poti creste businessul cu acesti bani si nu debitorul tau!

Recuperare creante

Asistenta Juridica pe tot parcursul procedurii de recuperare precum si in faza de Executare Silita.

Întelegem nevoile si dorintele clientilor nostri si oferim întotdeauna cea mai buna solutie atât în preîntâmpinarea cât si în rezolvarea problemelor. Analizam împreuna cu clientii dosarul, actele întocmite si stabilim modalitatea cea mai eficienta de a obtine rezultatele asteptate.

În procedura de recuperare a datoriilor realizam întreaga gama de acte necesare: notificare, somatie prealabila, cerere cu valoare redusa, ordonanta de plata, actiune în pretentii, sechestru asigurator, investire cu formula executorie, executare silita.

Oferim, de asemenea, asistenta internationala in recuperarea creantelor

Punerea sub sechestru a bunurilor, pe durata unui litigiu, în tarile UE

Este posibil sa doriti sa se ia masuri rapide în alt stat membru al UE decât cel în care ati introdus actiunea în instanta, fara a mai astepta pronuntarea hotarârii finale. Ati introdus o actiune în instanta, însa procedurile sunt lente si sunteti descurajat? Va temeti ca debitorul va profita de procedurile îndelungate si de diferitele cai de atac pentru a-si eluda creditorii înainte ca hotarârea judecatoreasca propriu-zisa sa fie pronuntata? De exemplu, acesta îsi poate organiza insolventa sau îsi poate transfera bunurile. În acest caz, este în interesul dumneavoastra sa solicitati instantei aplicarea de masuri provizorii. Instanta poate dispune aplicarea de masuri provizorii sau preventive asupra activelor debitorului. Scopul acestor masuri este de a anticipa hotarârea judecatoreasca definitiva cu privire la fondul cauzei, asigurându-se astfel ca aceasta va putea fi executata. Totusi, exista diferente considerabile între statele membre în ceea ce priveste conditiile care trebuie îndeplinite pentru a putea dispune aplicarea unor astfel de masuri. Prin urmare, se naste aceasta necesitate de a apela la profesionisti in vederea gasirii solutiei optime si eficiente.

Galerie foto
  • ...