Bacio Music - Formatie de nunta Bucuresti

Formatie nunta

Cauti formatie de nunta ? Muzica de petrecere ? Solutia ideala pentru party-uri de firma si orice alt eveniment festiv? Bine ai venit pe website-ul formatiei Bacio Music ! Aici se afla reteta ce raspunde gusturilor si asteptarilor tale.

Sa facem cunostinta: Bacio Music – Formatie Nunta Bucuresti si Tg Jiu este formula de trupa de cover, trupa de muzica populara, DJ, ba chiar si combo de suflatori la alegere, care te duce direct la tinta in gasirea solutiei ideale pentru o atmosfera de vis, in cea mai frumoasa noapte, pe care o doresti perfecta.

 

Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta mult visata, botezul ingerasului dumneavoastra, sau o simpla petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului, de jocul de lumini. Momentele de muzica 100% live sustinute de band, sunt perfect completate de momente de muzica mixata de Dj-ul nostru profesionist. Intotdeauna deschisi la propuneri, echipa Bacio Music reuseste sa creeze o atmosfera antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta.

Cand iti doresti muzica buna, veselie, antren, atmosfera dinamica… noi suntem aici pentru tine: iti oferim un grup de artisti, indragiti de publicul din Romania – cunoscuti din diverse emisiuni (de la mai multe televiziuni, de-a lungul timpului) – care fac inima petrecerii sa bata mai repede !

Fiecare cuplu de miri intampina dificultati in momentul in care isi alege muzica pentru nunta, mai ales daca partenerii isi doresc un spectacol 100% live in cadrul celui mai special eveniment din viata lor.

Vă asigurăm că veți face cea mai bună alegere invitându-ne să susținem atmosfera. O spunem atât noi cât și cei care au dansat pe ritmurile noastre, deoarece repertoriul nostru este extrem de diversificat începând de la pop, dance, R&B, blues, disco, house, cafe concert, până la muzică populară din toate regiunile țării. Ne întregim repertoriul de la săptămână la săptămână, fiind astfel pregătiți cu toate noutatile în materie de muzică românească și internațională.

Fără modestie vă spunem că avem un sunet extraordinar de bun și bineînțeles colorăm ambianța cu lasere, lumini, movie headuri, fum de scenă, toate hitech profesional. Mai sunt multe de spus dar ne oprim aici, descoperiți-ne și profitati acum! Vă salutam cu respect și asteptăm să vă încântăm!

Suntem prezenți pe Facebook și Youtube, pentru ultimele noutăți și clipuri video.

Formatie pentru nunti, Formatii nunta, Muzica nuntaProfesionisti pentru evenimente de tip corporate, concerte, nunta, botez.Cautati formatii pentru nunta dvs.? Va oferim servicii la standarde inalte,logistica necesara si oferte personalizate in functie de dorintele si bugetul dvs.Contact la nr de telefon: 0723.906.517

 

Galerie foto
  • ...