Balkan System Construct - Betoane amprentate, pavaje, pardoseli Bucuresti

Beton Amprentat

Tehnologia beton amprentat duce la obinerea unei suprafete rezistente in timp, care spre deosebire de alte sisteme traditionale (pavele din beton, piatra, pietris) nu se taseaza, nu se disloca si in plus cu peste 100 de texturi si 20 de culori standard ofera posibilitati nenumarate de design.

Pavajele din beton amprentat se preteaza a fi instalate atat pe arii largi precum piete, parcri, statii de benzina, drumuri de acces cat si in spatii inguste precum alei, trotuare, promenade, piscine, iar flexibilitatea designului le recomanda parcurilor de distractii, centrelor comerciale sau zonelor rezidentiale.

Beton amprentat este un sistem de pavare care foloseste tehnologia de imprimare a betonului crud cu ajutorul unor matrite care copiaza forma si aspectul pietrelor naturale, a caramizii a gresiei sau a lemnului.

Anterior procesului deimprimare suprafata betonului amprentat este imprimata cu un strat foarte dur de colorant intaritor. In final dupa amrentare textura colorata a aetonului amprentat va fi pusa in valoare si totodata protejata de un strat de lac acrilic. Acest sistem este solutia ideala pentru pavarea aleilor, trotuarelor, drumurilor de acces,parcarilor, avand o durata de viata foarte lunga.

Imaginati-va un sistem de pavare care poate oferii frumusetea pietrei naturale, a granitului sau a caramizii doar prin utilizarea unui beton gata amestecat si modelarea suprafetei sale de catre o echipa de profesionisti.

Tehnologia beton amprentat utilizeaza un beton cu o compozitie deosebita in amestecul sau introducandu-se fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi prntru marirea rezistentei la ciclul de inghet-dezghet.Beton amprentat creaza efectele deosebite ale invechirii pietrei naturale, culoarea acesteia, nervurile, si crapaturile asimetrice naturale. Utilizand matrite special proiectate (SKINS) se pot realiza suprafete largi sau trepte, fara rosturi cu un efect surprinzator autentic de blocuri masive de piatra naturala.

Galerie foto
  • ...