Berry Fitness Spa - Bazin de inot Bucuresti

Despre noi

O cladire moderna, un personal prietenos cu o experienta de peste 14 ani in domeniul activitatilor sportive - inot, fitness si aerobic, va asteapta la BERY FITNESS & SPA pe strada Elev Stefanescu Stefan, nr. 66, sector2.

Dorinta noastra, prin experienta acumulata, este sa va oferim un loc unde sa va mentineti sanatatea, energia si un tonus excelent !

Suntem onorati de a va avea in mijlocul nostru, intr-un cadru pe care ne-am straduit sa il facem cat mai agreabil, pentru ca timpul pe care il petreceti in clubul nostru sa fie cat mai placut.

Bazinul de inot de la parter, cu suprafata de 25 x 6 m si adincimea cuprinsa intre 1.35 si 1.65 m, este climatizat cu aparatura de ultima generatie Calorex Anglia. Doua sisteme automate de filtrare si tratare a apei, cat si personalul specializat care analizeaza zilnic calitatea apei, va confera siguranta din punct de vedere al igienei, iar trei pompe contracurent va amintesc de valurile marii. Un generator electric asigura functionarea de urgenta in cazul unei nedorite pene de curent. Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice, de coloritul deosebit al bazinului si alte surprize...

In cadrul orelor cu personal trainer, atat adultii, cat si copii, sunt asteptati de catre instructorii nostri, cu multa caldura, dragoste, rabdare, pasiune si profesionalism, pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a miscarii in apa. 

Galerie foto
  • ...