Best Pro Cars - service auto Bucuresti

Revizii auto

Specializat pe servicii auto complete, Service Auto - BestProCars, pentru toate tipurile de autovehicule realizeaza REVIZIE AUTO.

REVIZIE AUTO - BESTPROCARS

Ce inseamna sau mai bine zis in ce consta o revizie auto periodica ? Pe intelesul tuturor, o revizie auto periodica consta in: 1. Schimbul de ulei consta in efectuarea urmatoarelor proceduri: Uleiul uzat este colectat si apoi inlocuit cu ulei nou; Filtrul de ulei, filtrul de aer si cel de habitaclu sunt schimbate; Se verifica si nivelele lichidelor; Placutele de frana sunt verificate pentru a descoperi gradul de uzura. 1. Schimbul de ulei 2. Schimbare filtru de ulei 3. Schimbare filtru de aer 4. Schimbare filtru de habitaclu 5. Verificare nivel lichide si completare daca este cazul 6. Verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem) 7. Verificarea sistemului de directie Uleiul uzat este inlocuit cu ulei nou pentru a elimina impuritatile produse de motor prin ardere. Aceasta este cea mai importanta activitate dintr-o revizie auto. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual. La cat timp trebuie sa schimbi uleiul? Perioada de timp dintre doua schimburi de ulei este determinata de mai multi factori. Printre acestia se numara caracteristicile motorului, conditiile in care a fost folosit autoturismul si tipul de ulei folosit.

2. Filtrul de ulei Ce rol are filtrul de ulei? Acesta retine uleiul atunci cand motorul este oprit si colecteaza particulele ce rezulta dupa uzura normala a componentelor in miscare. Filtrul de ulei este o parte importanta ce asigura o buna functionare a motorului si mentine componentele acestuia intr-o stare buna pentru mai mult timp. 3. Filtrul de aer Ce rol are filtrul de aer? Filtrul de aer elimina praful aspirat de motor. De asemenea, datorita filtrului de aer, amestecul de combustibil si aer se realizeaza in conditii optime. Cu timpul, impuritatile se depun pe hartia filtrului si acesta nu mai aspira aceeasi cantitate de aer. De aici apare si un consum mai mare de carburant, reducand, astfel, si performanta motorului. 4. Filtrul de habitaclu Pasagerii sunt protejati de emisiile poluante ce ajung prin sistemele de ventilatie in aerul din autoturism, acestea fiind retinute de catre filtrul de habitaclu. Odata cu uzura sa, filtrul de habitaclu nu mai filtreaza suficient substantele nocive, care pot duce si la producerea de mucegai sau bacterii in masina. 5. Nivelul lichidelor Lichidele pentru servodirectie, servofrana si lichidul de racire sunt supuse unei revizii standard pentru a descoperi daca acestea se incadreaza in limitele admise pentru o functionare optima. 6. Verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem) Placutele si discurile de frana asigura buna functionare a sistemului de franare. Uzura acestora duce la scaderea eficientei franarii. Este necesara o verificare periodica a sistemului de franare, verificare ce include o inspectie a uzurii placutelor si discurilor de frana (si, unde sunt disponibili, si a tamburilor), controlul lichidului de frana.

Galerie foto
  • ...