bForce Motor Squad - Service Auto Dedicat BMW Bucuresti

Diagnosticare electronica BMW

Cu cat sunt mai avansate masinile pe care le conducem cu atat este nevoie de o diagnoza computerizata la fel de avansata si performanta ca si masina.

Fiind service specializat pe marca BMW softul folosit este original, care este imbunatatit pe intreaga durata de folosinta.

Ce poate face acest tester: afiseaza valorile filtrului de particule, afiseaza valorile de lucru ale injectoarelor,  poate anula martorul de plasei de prezenta, inregistrarea bateriei cand se inlocuieste.

 
Este bine a sti ce grad de uzura are filtrul de particule, cu cat este mai infundat cu atat creste gradul de uzura al turbine si al celorlalte componente. Rolul filtrului este de elimina particulele de fum negru in afara orasului.

 
Lipsa de putere sau un zgomot metallic, se datoreaza nefunctionarii corespunzatoare a injectoarelor. Putem afla in timp real ce se intampla cu valorile injectoarele si corectiile care se aplica din partea calculatorului.

 
Martorul de prezenta, acesta este unul din defectele oricarei masini moderne, in special martorul aprins in bord se datoreaza diverselor obiecte asezate pe scaunul pasagerului, sau in momentul curatiri interiorului.

 

Galerie foto
  • ...