Bosch Car Service Negruzzi - service auto Bucuresti

Bosch Car service

Tehnică modernă pentru maşina dumneavoastrăLa noi beneficiaţi de consultanţă competentă, reparaţii de calitate şi un service complet, de fiecare dată.

 

Noutăţi:

Conceptul Bosch Car Service reprezintă cea mai nouă materializare a eforturilor firmei Bosch în domeniul service-urilor auto. Conceptul Bosch Car Service, rezultatul a zeci de ani de experienţă în domeniu, combină cu succes oferta de produse şi servicii de calitate, acestea concretizându-se la nivel internaţional într-o organizaţie care numără acum peste 13.600 de service-uri partenere.

 

Bosch Car Service a fost dezvoltat ca urmare a necesităţii şi dorinţei clientului final de a se adresa nu numai unui service specialist într-un domeniu restrîns, ci unui service generalist, care poate oferi o gamă variată de servicii.

 

Astfel firma Bosch îşi propune să ofere şi în România serviciile şi produsele sale de o calitate superioară, la fel ca peste tot în lume. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde în ţară, reţeaua Bosch Car Service se află în continuă dezvoltare.

Bosch Car Service oferă clienţilor produse şi servicii de o calitate superioară, componentele şi piesele auto Bosch acoperind majoritatea mărcilor de autovehicule.

 

Diagnosticarea şi intervenţiile profesionale, chiar în cazul celor mai noi modele de autovehicule, sunt realizate cu aparate de testare şi diagnosticare de ultimă generaţie, personalul beneficiind de profunde cunoştinţe tehnice acumulate în centrele de pregătire ale firmei Bosch.

 

Bosch Car Service vă oferă pe tot parcursul anului acţiuni şi promoţii atractive.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730712838; 0212225031
Str. Iacob Negruzzi , Nr. 38-40, sector 1, Bucuresti
Distribuie