BPT Europe - Birou traduceri Bucuresti

Traduceri juridice

BPT EUROPE va ofera servicii de traduceri juridice de calitate. In multe cazuri, traducatorii nostri sunt ei insisi avocati, intrucat stim cat este de importanta traducerea exacta a termenilor din textele juridice. Erorile de traducere pot duce la consecinte foarte grave in acest domeniu, astfel ca, BPT EUROPE abordeaza o procedura foarte stricta pentru traducerea documentelor juridice, aceasta cuprinzand:

  • traducerea textului de catre traducatori avand cunostințe juridice
  • revizuirea textului de catre un al doilea traducator specializat pe texte juridice

Traducatorii nostri au tradus urmatoarele tipuri de documente: contracte, legislatie, sentinte judecatoresti, declaratii, certificate, oferte, documentatii de licitatie, acte de studii, acte de stare civila, corespondenta, actiuni, procuri etc.

Confidentialitate

Toate textele comunicate de dumneavoastra le tratam strict confidential. Angajatii si colaboratorii nostri sunt obligati sa pastreze confidentialitatea documentelor comunicate de dumneavoastra ca urmare a contractelor de confidentialitate incheiate de BPT EUROPE cu acestia. La cererea dumneavoastra, putem semna un contract de confidentialitate transmis de dumneavoastra sau realizat de noi

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729849823
Strada George Missail , nr. 119, etaj 2, sector 1,
Distribuie