Centrul de Ingrijire pentru Varstnici Bunul Pastor - Bacau

Servicii

Oferim servicii ocaziionale sau permanente

Cazare in camere spatioase, special amenajate cu 2, 3 sau 4 paturi, cu mobilier specializat, televizor.

Servicii medicale
O echipa de profesionisti formata din doctori, asistente si infirmiere, asigura servicii medicale de inalta calitate 24/24h: monitorizarea parametrilor fiziologici; monitorizarea glicemiei la diabetic; administrarea medicamentelor oral, injectabil, perfuzii; manevre terapeutice de evitare a escarelor; ingrijirea plagilor si a escarelor; ambulanta; informarea permanenta a familiei despre evolutia rezidentului; asistenta medicala permanenta; consultatie neurolog, psihiatru, medic de familie, analize medicale.

Nutritia – Factor determinant in buna evolutie a rezidentilor
Alimentatia zilnica este formata din 3 mese principale, 2 gustari. Meniul este echilibrat, cu ingredient proaspete si variate pregatite in bucataria proprie de catre personal calificat. Bucataria este autorizata de Dsv.

In functie de starea de sanatate a rezidentului, acesta poate beneficia de un regim alimentar personalizat in functie de recomandarile medicului de specialitate, iar in cazul persoanelor nedeplasabile masa se poate servi la pat.

Activitati recreative
Caminul de batrani Bunul Pastor ofera spatii de recreere intr-un cadru placut si familial la exterior beneficiind de o curte interioara plina de flori, brazi si pomi fructiferi, foisor.

La interior sala de recreere le ofera posibilitatea rezidentilor de a participa la diferite jocuri, lectura, organizare de mese festive, aniversari.

Consiliere spirituala la cerere si asistarea la slujbe religioase in capela centrului nostru.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0737296422
Str. Manastirii, Nr. 282, Lespezi, Lespezi, judetul Bacau
Distribuie