Burlington English Romania

Engleza pentru incepatori

Cursurile de engleza pentru începatori – adulti Burlington English sunt împartite în 2 niveluri: engleza de baza si engleza pentru începatori. Învata engleza de la zero cu un curs de engleza de baza în cazul în care nu cunosti limba engleza absolut deloc.

Însa, daca ai cunostinte minime de limba engleza, alege un curs de limba engleza pentru începatori. Cursul de engleza pentru începatori online este destinat acelor persoane care au mai încercat sa învete limba engleza sau care au retinut unele cuvinte si fraze din filme ori calatorii, însa au frica de a vorbi în public. Lectiile de engleza pt începatori sunt create în asa fel încât cursantul sa învete gramatica prin metode practice: exercitii de ascultare si întelegere, si, bineînteles, prin dialog.

Daca vrei sa înveti engleza de la zero online, îti recomandam primul curs – de baza. În cazul în care nu stapânesti înca vocabularul de baza si nu stii sa te prezinti cu încredere – profesorii nostri te vor ajuta sa înveti engleza în ritmul tau începând cu vocabularul esential si cu notiuni fundamentale.

Îti recomandam cel de-al doilea curs de engleza pentru începatori daca cunosti vocabularul de baza, stii sa te prezinti si sa formulezi propozitii si întrebari simple în limba engleza. Toate lectiile de engleza pentru începatori online se fac live, cu profesor calificat, în grupuri mici de cursanti cu acelasi nivel.

Programa de engleza online pentru începatori are scopul de a pune o baza solida în studierea si perfectionarea limbii engleze. Iar daca nu esti sigur care dintre cursuri ti se potriveste cel mai bine, un consultant de studii te va ajuta sa alegi varianta perfecta.

Galerie foto
  • ...