Trasare, intarusare teren, pichetare teren

Certificare Energetica

Asiguram servicii de certificare energetica a cladirilor, elaboram certificatul de performanta energetica pentru apartamente si cladiri, efectuam auditul energetic al cladirii, necesar pentru imobilul dumneavoastra. Realizam proiecte de reabilitare termica a constructiilor existente precum si consultanta tehnica permanenta.

     Dispunem de ingineri cu o bogata experienta acumulata in realizarea unor proiecte complexe si cu destinatii variate. Scopul nostru este elaborarea unor proiecte intotdeauna de calitate prin abordari de metode moderne, cu respectarea exigentelor normativelor tehnice si a standardelor europene in vigoare.

     Putem acoperi o Proiectare Completa prin colaboratorii nostri externi pentru toate specializarile implicate: arhitectura, structura, instalatii sanitare, termice si electrice, urmarire executie. Asiguram documentatia tehnica necesara pentru constructii individuale, amenajari de spatii comerciale, blocuri de locuinte, imobile de birouri, spatii de depozitare, hale de productie, constructii agricole, extinderi si consolidari.

    

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730878281; 0760794337; 0745536940
Str. Mehadia , 18, Bucuresti
Distribuie