sausau

Harta Adauga

Categorii

Despre camin

Descriere

Cine? – Din dorinta de a conferi persoanelor de varsta a treia un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor.

 

Ce? – Locul ideal unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se indeaproape de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice

 

Cand? – Oricand un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionisti, intr-o locatie de lux, amenajata si dotata respectand cele mai inalte standarde occidentale, menita sa asigure confortul si linistea de care varstnicii au nevoie.

 

Cum? – In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta precum si de un meniu variat si atent selectat. In plus se vor bucura de piscina generoasa care ofera o ambianta placuta si linistitoare in zilele calduroase de vara.

 

Unde? – Caminul de odihna si tratament Eden este amplasat in zona padurii Baneasa, zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 1400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1600 mp amenajata cu spatii verzi pentru ralaxare, terasa, foisor, piscina, jacuzzi, sezlonguri, mese+scaune, pavilion.

 

De ce? – Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de existenta al Caminului de batrani Eden, iar exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare din partea rezidentilor.

Galerie foto

Date de contact

Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 29B-29C, Pipera-Voluntari, judetul Ilfov
021.260.00XXX(vezi telefon)
www.camineden.ro