Capri Pizza, Pizzerie si catering - Bucuresti

Despre Capri Pizza

Ne cunoastem de peste 15 ani, de când “Capri Originale” s-a gândit sa porneasca într-o aventura culinara. Te-a cucerit, l-ai iubit, acum s-a reinventat! Tot pentru tine! Pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta culinara, de mâncare comandata la domiciliu si livrata rapid, de catering profesionist. Daca iubesti pizza, te asiguram ca “La Pizza” poti comanda orice sortiment îti doresti, orice combinatie de ingrediente si mai multe tipuri de blat.

Facem si mâncare gatita ca la mama acasa, prajiturele care îti amintesc de gustul copilariei, sau poate doresti sa încerci un tiramisu rafinat! Tinem cont de toate sugestiile tale, asa ca te rugam sa ne spui daca vrei sa încerci o mâncare care înca nu s-a inventat!

 

PREPARATE DE CALITATE

Ne-am propus sa te rasfatam cu ce este mai bun. Fie ca este vorba despre pizza, despre paste sau despre o ciorba de vacuta, te asiguram ca punem suflet în toate produsele “La Pizza”. Te asiguram ca principala noastra grija este ca tu sa ai cea mai placuta experienta culinara atunci când savurezi un preparat “La Pizza” sau când faci o comanda catering “La Pizza” si sa-ti doresti sa ne întâlnim din nou! Parerea ta a fost, este si va fi foarte importanta pentru echipa noastra.

 

RETETE VARIATE

Mâncarea gatita, proaspata, pe care o poti comanda rapid, online, este specialitatea noastra. Pregatim zilnic pentru tine ciorbe gustoase, platouri calde, preparate din pui, fripturi de porc, preparate din peste, tipuri de paste pe care le poti combina cu sosul tau preferat, garnituri delicioase si salate pentru toate gusturile, cu legume proaspete sau cu muraturi. Despre deserturile noastre se spune ca n-au egal: tiramisu, papanasi, clatite cu dulceata de casa.

 

SPECIALITATILE CASEI

Bucatarii nostri sunt cartea noastra de vizita, asa ca îti recomandam cu caldura sa încerci specialitatile lor, specialitatile “La Pizza”. Poti încerca o zacusca ca la mama acasa, o pizza chef special, cu sos de rosii, mozzarella, bacon, sunca, piept de pui afumat, masline, parmezan, ardei gras, ciuperci, un platou taranesc sau platoul gradinarului, puiul stroganoff sau fileul de porc la ceaunel. Plus multe alte surprize pe care le poti descoperi în meniul nostru!

Galerie foto
  • ...