Car Moloz - Transport moloz, Bucuresti

Debarasare mobila

Vrei sa scapi de mobilierul vechi sau inutil? Alege CarMoloz pentru servicii de debarasare mobila!

Demult ti-ai dorit sa scapi de mobila inutila sau vechie, insa nu ai avut timp sau forta necesara pentru a duce la bun sfarsit aceasta activitate? In sprijinul tau, CarMoloz iti ofera un serviciu rapid de debarasare mobila veche, ce asigura transportul, demontarea si chiar reciclarea pieselor de mobilier vechi, ce iti creau disconfort.

Daca stai la bloc, atunci stii ca este interzisa depozitarea pieselor de mobilier vechi pe bordura, in speranta ca vor fi ridicate de companiile de salubritate. Iar daca locuiesti la etajele superioare, cu atat mai mult stii ca iti va fi greu sa duci la parter mobila veche. In acest caz, serviciile de debarasare mobila veche sunt de un real ajutor.

Echipa CarMoloz intervine rapid pentru indepartarea mobilei in cele mai bune servicii de siguranta si eco-friendly, care sa ajunga acolo unde iti doresti: fie la un centru de colectare, fie la familii nevoiase. Dupa ce sunt coborate la parter, mobilele vechi sunt urcate in dubite de 3.5 tone, amenajate corespunzator si in siguranta, atat pentru mediu, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Servicii incluse in debarasare mobilei vechi:

  • demontarea mobilierului vechi/nou;
  • eliminarea  sertarelor sau sticla pentru a preveni accidentele;
  • incarcarea obiectelor in autoutilitare;
  • asigurarea descarcarii acestora.

Inainte de sosirea echipei de debarasare mobila a CarMoloz trebuie doar sa:

  • strangi obiectele care se afla depozitate in mobilier sau te vom ajuta chiar noi;
  • depozitezi obiectele in cutii speciale de carton, ce vor sortate si lipite cu eticheta ”FRAGIL”.

Serviciul nostru de debarasare mobila se adreseaza, deopotriva, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, deoarece suntem o firma care tratam toate tipurile de transport cu cea mai mare atentie indiferent de obiectele transportate.

Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila sunt diferite si depind de detaliile telefonice oferite de tine sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului.

Galerie foto
  • ...