Camin batrani Casa Bunicilor - Gorj

Despre noi

Caminul de batrani ,,Casa Bunicilor “este centru residential pentru seniori, conceput si dotat pentru a oferi conditii de confort si siguranta conform standardelor de calitate corespunzatoare, intr-un mediu placut si familial, menit sa confere caldura, afectivitate si sentimentul de acasa.

Rezidentii beneficiaza de conditii deosebite de cazare, mobilier nou, socializare in spatiul de relaxare, unde se pot purta discutii, se poate petrece timpul placut, sub supravegherea psihologului de activitati.

Insotiti de personalul centrului, rezidentii pot face plimbari in lunca raului Jales, aflat in apropierea centrului (cca 400 m), menite sa ajute la recreere si culegerea de plante medicinale de sezon specifice zonei.

Hrana este preparata zilnic dupa recomandarile medicului si al nutritionistului si include trei mese principale plus doua gustari, de catre bucatarul specialist in bucataria proprie, amenajata, autorizata si dotata corespunzator.

Dorinta echipei noastre, este sa ne daruim cu totii astfel incat cei ce aleg serviciile noastre sa simta ca au venit intr-o familie,  unde batranetea sa nu mai fie o povara ci bucuria si frumusetea de a trai.


In cadrul centrului, nevoile si problemele seniorilor sunt tratate cu respect si responsabilitate, in asa fel incat sa existe siguranta ca ei beneficiaza de cele mai bune conditii de viata, de o ingrijire medicala atenta si mai ales de multa intelegere, dragoste si afectivitate, unde interesul pentru batrani este prioritar.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0765214717; 0766499618
Loc Cornesti Com. Balesti, judetul Gorj
Distribuie