Casa de Traduceri, juridic, medical, software tehnic - Bucuresti

Legalizari

Uneori se întâmpla sa nu gasim în meniul din Bucatarie ce ne dorim. Atunci, deschidem usa de la camara si înauntru gasim întotdeauna toate ingredientele pentru a aseza bunatatile pe platou numai bune de servit. Iata câteva dintre bunatatile din Camara care întregesc meniul din Bucatarie:

DTP

Pentru client totul este simplu, el va primi traducerea într-un format similar cu originalul; poate fi word, excel, powerpoint, pdf, corel, framemaker, quark, indesign, html.

La noi, lucrurile sunt complexe, dar nu si complicate. Fiecare membru al echipei de DTP utilizeaza programele potrivite pentru a integra traducerea textului în layout-ul initial al documentului sursa. Adaugarea pozelor, graficelor sau tabelelor se face în asa fel încât, în final, documentul tradus va arata exact ca originalul. Fisierul final poate fi chiar si pregatit pentru tipar.

 

LEGALIZARE

Uneori autoritatile solicita clientilor nostri traduceri legalizate. Nimic mai simplu: printre lingvistii din Casa de Traduceri sunt si specialisti special pregatiti pentru traducerea de acte oficiale, autorizati de Ministerul Justitiei.

În plus, în cei 10 ani de activitate, Casa de Traduceri a construit un sistem de intermediere a legalizarii traducerilor printr-o retea de notariate publice partenere din diferite orase.

În Bucuresti putem livra traducerile legalizate la sediul clientului. În celelalte orase, clientul va gasi traducerile gata legalizate la sediul nostru cel mai apropiat, la termenul stabilit.

Stim ce veti spune: “Atât de simplu?”

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213362897; Fax: 0213361821
Str. Teodor Stefanescu, Nr. 4, Sector 3, Bucuresti
Distribuie