Casa Funerara Blaj - servicii funerare Bucuresti

Servicii funerare

Asiguram servicii in toate sectoarele (1-6) si Ilfov, decontare directa cu casa de pensii (doar pentru pensii civile).Casa Funerara Blaj va ofera urmatoarele servicii:

1. Consultanta de specialitate– Oferim informatii necesare organizarii înmormâtarii.– Asiguram consultanta non-stop2. Constatare deces– Constatarea decesului de catre medicul nostru specialist.3. Îmbalsamare– Îmbalsamarea se face de catre un personal specializat (autopsier) si urmareste conservarea si evitarea descompunerii defunctului.4. Toaletarea decedatului– Toaletarea se efecueaza de catre membrii echipei, atât la domiciliul dumneavoastra, cât si în locatia noastra, cu respectarea normelor de igiena.5. Împachetarea decedatului– Procedura de împachetare se refera la sigilarea corpului, aflat intr-o stare avansata de descompunere.6. Acte necesare înhumarii/incinerarii– Certificat de deces– Adeverinta de înhumare– Certificat de îmbalsamare– Autorizatie Sanepid– Adeverinta procuratura– Certificat constatator7. Sicrie si cruci– Detinem pe stoc peste 40 de modele de sicrie executate din diferite esente.(brad, stejar, fag, tei, plop, nuc, cires, etc.).8. Transport si manipulat– Oferim transport funerar de specialitate, cu autospeciale funerare.– Asiguram transport cu microbuze pentru participantii la ceremonia de înhumare.– Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra.– Putem efectua transport la capela, biserica, cimitir cât si transport intern si international.9. Consilierea în vederea obtinerii unui loc de veci– Va putem îndruma cu formalitatile care trebuiesc îndeplinite pentru concesionarea locului de veci.10. Organizare parastas, pomana– Pregatim seturi complete de vase care contin:

  • Pachet Dulce: pulpa de pui/conserva pate de ficat/branza topita/ou/masline/rosie/cozonac/chifla/banana/cutie suc sau cutie bere/pahar de coliva.

  • Pachet Post: orez sau fasole batuta/snitel de soia/masline/rosie/banana/conserva pate de post/cozonac de post/chifla/suc sau apa plata/pahar coliva.

– Va putem ajuta si cu organizarea parastasului la restaurant.11. Întocmirea dosarului pentru ajutorul de înmormântare

Potrivit Legii nr. 6/2020, document oficializat luni si care se va aplica de astazi 09.01.2020 , ajutoarele de deces vor fi oferite astfel:

?. 5.429 lei, pentru asigurat sau pensionar (cu 266 de lei mai mult decât în anul 2019, când se acordau 5.163 de lei);

?. 2.715 lei, pentru un membru de familie al asiguratului sau al pensionarului (cu 133 de lei mai mult decât în 2019, când se acordau 2.582 de lei).

Servicii funerare conexe:– Catafalc– Capac frigorific– Organizare procesiune la pas– Cor bisericesc

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0764.690.865; 0766.207.837
Calea Grivitei , Nr. 95-97, Sector 1,
Distribuie