Catapulta Proiect

Proiectare structuri de rezistenta

Catapulta Proiect realizeaza proiectare pentru structuri de rezistena din beton armat, metal, zidarie, structuri mixte. Proiectarea structurilor de rezistenta (proiectare constructii beton armat, proiectare structuri metalice, proiectare fatade, proiectare structuri aluminiu sau profile usoare, proiectare structuri de zidarie, proiectare constructii de lemn) reprezinta concretizarea necesitatilor si dorintelor functionale, tehnologice, constructive, arhitecturale, estetice si de confort ale unui investitor, cu respectarea conditiilor de calitate si de buget impuse de acesta si de normele in vigoare. Inginerul proiectant are misiunea de a concepe un sistem sigur, durabil, eficient si, in acelasi timp, agreeat de ceilalti factori implicate in procesul investitional (arhitect, instalator, beneficiar, investitor, autoritati publice, companii de consultanta).

Solutiile de proiectare si metodele calcul efectuate urmaresc prescriptiile normativelor si legislatiei romanesti in vigoare, dar in acelasi timp sunt conectate la ultimele informatii si tehnologii folosite in tarile cu traditie in domeniul ingineriei in constructii. Echipa noastra de proiectare, realizeaza proiecte si pentru proiecte din alte state ale Uniunii Europene, fiind focusata si pe realizarea unor proiecte in special in vestul Europei.

Proiectarea constructiilor este foarte importanta pentru realizarea unei investitii, deoarece stabileste principiile si indicatorii de baza pe care se va realiza efectiv constructia. Procesul de proiectare al unei constructii dicteaza siguranta in exploatare, estetica, functionalitatea, durabilitatea, precum si costurile finale ale proiectului. Astfel, prin contractarea unei echipe de proiectare de specialitate, care sa detina cunostinte tehnice temeinice in domeniu creste siguranta in exploatare a cladirii si se reduce riscul de aparitiei a unor probleme ce pot aparea dupa finalizarea acesteia. Degradarile pot conduce la pagube materiale importante, deoarece, de regula, afecteaza irevesibil finisajele, instalatiile si alte bunuri. Printr-o proiectare eficienta si controlata, se pot tine sub control toti parametrii principali ai proiectului care trebuiesc indepliniti: consumuri de materiale, costuri, termene, conditii de calitate, eficienta, satisfactia investitorilor.

Galerie foto
  • ...
  • ...