Motorga, Canureci & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Avocat Dreptul Muncii

SCA MOTORGA, CĂNURECI ?i ASOCIA?II oferă asistenţă juridică prin avocaţi specializaţi în dreptul muncii cu privire la contracte individuale sau colective de muncă, regulamente interne, concedieri, soluţionarea conflictelor de muncă, pensii şi asigurări sociale sau angajarea cetăţenilor străini.

Membrii echipei noastre se ocupă de negocierea, redactarea, modificarea şi executarea contractelor individuale şi/sau colective de muncă, a regulamentelor interne şi de redactarea acordurilor de neconcurenţă şi de confidenţialitate.

De asemenea, efectuăm demersuri juridice în vederea implementării, monitorizării şi aplicării normelor şi politicilor interne.

Societatea noastră acordă asistenţă juridică în ceea ce priveşte procedurile de concediere individuală sau colectivă şi de aplicare a sancţiunilor disciplinare şi consultanţă pe probleme privind relaţiile de muncă care apar în cadrul operaţiunilor ample de fuziuni şi achiziţii, precum şi în cadrul proceselor de integrare post-achiziţie.

Avocaţii noştri asigură reprezentarea clienţilor în fa?a angajatorilor ?i a instanţelor de judecată în cauzele referitoare la conflictele de muncă.

Galerie foto
  • ...