Iulia Pantazi - Centrul psihologic pentru copii Bucuresti
Centrul psihologic Iulia Pantazi
Înfiintat în anul 2004 Centrul Psihologic Iulia Pantazi este printre primele clinici din tara care si-a îndreptat atentia catre nevoile familiilor cu copii care necesitau servicii de recuperare în diferite arii de dezvoltare precum: comunicarea, abilitati cognitive si academice, motricitate grosiera si fina, abilitati de viata independenta. Programele de interventie au la baza principiile Analizei Comportamentale Aplicate, ale integrarii senzoriale fiind centrate pe stilurile de învatare ale beneficiarilor.Adresa noastra: Intrarea Platon nr. 5, sector 3, Bucuresti. Va asteptam !
IULIA PANTAZI
- Psiholog principal psihologie clinica – supervizor,
- specialist psihoterapie cognitiv comportamentala – supervizor,
- Presedinte Asociatia Copiii cu Probleme Devin Campioni, membru fondator AHPCC,
- formator psihoterapie cognitiv comportamentala la copilul cu tulburari de neurodezvoltare,
- formare Educatie Montessori 3-6 ani – AMI (în curs),
- formare Metoda Meixner (dislexie, disfazie, discalculie),
- formare PECS (nivel I),
- formare Program TEACC,
- formare “Evaluarea psihologica (computerizata) a copiilor si adolescentilor “,
- licenta PEDa si PEDb,
- licente instrumente de evaluare si interventie acreditate de CPR,
- 500 credite profesionale (CPR) prin participare la programe de dezvoltare si 100 credite internationale prin participare la conferinte si workshopuri,
- organizator 2011 – 2014 Tabere de formare si dezvoltare pentru specialisti în parteneriat cu Trustul de caritate MUZIKA UK,
- formale NLP (în curs),
- coordonator Centrul Iulia Pantazi.
Psihologia este o arta, iar pentru mine, este arta pe care o fac cu cea mai mare pasiune, dublata de profesionalism. De aceea, ani la rând am urmat formari atât în tara cât si în strainatate, pentru a putea astazi sa îmi pun experienta si cunostintele în slujba celor care au cu adevarat nevoie de ele.
Dintotdeauna dorinta mea a fost aceea de a-i ajuta pe cei din jurul meu sa îsi atinga potentialul maxim. Asa am învatat ca pentru a putea ajuta cu adevarat, trebuie înainte de toate sa întelegi. Si ca sa ajungi sa întelegi, trebuie sa înveti. Odata ce crezi ca ai învatat, trebuie sa continui sa înveti în fiecare zi, deoarece nici o terapie de succes nu se face fara profesionalism.
Cred în munca de echipa, cred în relatiile construite pe respectul reciproc si toti cei care trec pragul cabinetului meu se conving repede ca au gasit în mine un partener de încredere. Fiecare dintre noi poate cunoaste propriul succes daca învata cum sa si-l construiasca si încerc sa le transmit si celor din jur acest lucru. Indiferent cât le-ar fi de greu în viata, exista cineva care îi poate ajuta, care le poate arata ca viata e cu adevarat frumoasa daca stii sa o privesti.
Am vrut sa fiu acel cineva. Si cred ca am reusit!