Forest Center - Centru pentru seniori Ilfov

Prezentare

Centrul pentru seniori Forest a fost conceput din dorinta de a veni in sprijinul persoanelor varstnice sau cu patologii medicale cronice, fiind complet echipat cu facilitati care respecta cele mai inalte standarde. Prin colaborarea cu Clinica Neuropain este garantata calitatea actului medical, echipa medicala fiind condusa de dl. dr Sandu Lucian, medic cu peste 35 de ani de experienta in terapie intesiva si paliatie.

Coordonatorul centrului, Mihai Bacanu are o experienta de peste 10 ani in managmentul medical si a coordonat un centru medical din Italia. Centrul Forest a fost gandit ca un centru de excelenta, o imbinare intre o clinica medicala si un centru pentru seniori, pacientii beneficiind de personal medical calificat intr-un spatiu confortabil, prietenos si curat.

Pe langa persoanele varstnice autonome care vor gasi in centrul nostru un spatiu de recreere si socializare sub atenta supraveghere a personalului medical, vor fi internati si pacienti cu patologii cronice si/sau severe:


– Pacienti oncologici ce au nevoie de ingrijiri paliative (Dr Sandu fiind medicul care a organizat in anii ’90 Asociatia de Terapia Durerii si Cure Paliative) – scheme de tratament a durerii cu opioide;


– Pacienti traheostomizati care au nevoie de ventilatie mecanica la domiciliu;


– Pacienti care au nevoie de alimentatie parenterala (endovenoasa);


– Pacienti cu Alzheimer sau Dementa Senila;


– Pacienti cu un status neurologic alterat (come neurologica sau deficit neurologic);


* Pacientii cu nevoi speciale vor fi internati in spatii separate de pacientii autonomi.

Galerie foto
  • ...