Reflex Architecture - Certificat energetic,audit energetic Bucuresti

Servicii audit energetic

Diferenta intre audit energetic si certificat energetic

Conform legii, doar auditorii energetici atestati gradul I pot intocmi un audit energetic.

Efectuarea unui audit energetic determina caracteristicile termice si energetice ale constructiei. Pentru blocurile la care se doreste sa se realizeze reabilitarea termica este obligatoriu un audit energetic.

 

Auditul energetic ofera informatii suplimentare si propune solutii de reabilitare si reducere a consumului de energie. In termeni simplificati, un certificat energetic este similar unui diagnostic pe care il primiti de la medic, comparativ cu un audit energetic, ce reprezinta atat un diagnostic, cat si tratament.

Auditul energetic este o analiza complexa a constructiei si a tuturor instalatiilor sale (apa calda, incalzire, etc):

  • in prima faza se vor determina consumurile reale de energie ale cladirii, in conditiile normale de functionare. Raportul de expertiza va fi intocmit pe baza acestor date;
  • pe baza rezultatelor acestei expertize, se vor stabili masurile de modernizare energetica a cladirii in totalitatea sa (inclusiv instalatiile interioare).
  • se va alege si se va recomanda cea mai buna varianta de reabilitare/modernizare, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic;
  • se va intocmi un document numit raport de audit energetic.

Printr-un audit energetic, auditorii energetici atestati determina caracteristicile reale ale cladirii din punct de vedere termotehnic si functional si stabilesc solutiile de reabilitare si modernizare din punct de vedere termo-energetic pentru acea constructie.

Se va cauta si se va recomanda cea mai buna varianta de reabilitare/modernizare a constructiei, atat din punct de vedere tehnic, cat si economic.

Preturi audit energetic

  • Reflex Architecture SRL realizeaza audituri energetice rapid, la pret accesibil.
  • Nivelul pretului variaza in functie de complexitatea lucrarii (atat a geometriei anvelopantei cat si a instalatiilor acesteia) si de dimensiunile imobilului ce se supune auditarii energetice.
Galerie foto
  • ...