Chronolink - Importator, service autorizat ceasuri Rolex

SERVICE OFICIAL ROLEX

Doar retailerii oficiali Rolex au voie sa vânda si sa opereze lucrari de mentenanta unui Rolex. Echipati cu abilitatile si cunostintele tehnice necesare si echipamentele speciale, angajatii nostri garanteaza autenticitatea fiecarei componente si te ajuta sa faci o alegere pentru toata viata.

Ceasornicarii si expertii Rolex participa periodic la cursuri si ateliere de formare în Elvetia pentru a continua traditia Rolex de a îmbina tehnologia de top cu expertiza în industrie, ceea ce face ca Centrul de service Rolex sa fie un reper pentru clientii de pe întreg mapamondul.
 
CHRONOLINKAcreditare oficiala
Afli cum functioneaza ceasul. Primesti un certificat de origine si o garantie. Fiecare ceas nou este livrat cu o garantie oficiala de cinci ani a producatorului international, care trebuie completata în momentul achizitiei.

Documentul trebuie sa ateste data achizitiei, codul modelului, numarul serial unic si sa poarte stampila Chronolink. Aceasta procedura initializeaza si valideaza garantia.

SERVICE-UL TAU OFICIAL ROLEX
Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda oricarei cereri sau nevoi pe care o ai în legatura cu mentenanta unui Rolex.
 Verificare completa
 Reconditionare
 Reglare
 Polisare
 Verificarea mecanismului

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214034742
Calea 13 Septembrie, nr. 90, Sector 5
Distribuie