C&I Meridian Service Service Auto Bucuresti

Aer conditionat auto

Service-ul nostru auto efectueaza deasemenea si operatii de testare, verificare si incarcare cu freon a aerelor conditionate auto.

 

Schimb freon, ulei de compresor si solutie contrast

Pret: 124 Ron (avand TVA inclus)

Orice masina are nevoie periodic de verificarea aerului conditionat, fie ca este folosit intens, fie ca este folosit rar, este posibil sa apara scurgeri de freon. Daca nu se trateaza acest diagnostic duce la imbatranirea compresorului de aer conditionat.

Experienta noastra in operatiile de recuperare si reciclare a freonului a aerului dumneavoastra conditionat formeaza clientela datorita serviciilor de calitate oferite, precum si alte operatii: test de presiune in conductele de aer conditionat, recuperate/separare ulei, introducere de lichid de contrast, purjare automata a gazelor necomprimabile, tratarea mirosurilor neplacute a instalatiei de ventilare.

Singura modalitate ca masina dumneavoastra sa dispuna tot timpul de un aer conditionat in perfecta stare de functionare este ca periodic sa beneficieze de aceste teste.

Tratarea profesionala cu echipamente de top folosite de oameni cu experienta reprezinta solutia problemelor aerului dumneavoastra conditionat cat si garantia serviciilor oferite de catre C&I Meridianservice.

Lucrarile de lunga durata se vor face numai pe baza unei programari iar cele de intretinere nu necesita programare.

Galerie foto
  • ...