Onco Vet-clinica veterinara -Bucuresti

Chirurgie veterinara

Asiguram chirurgie veterinara in cadrul clinicii noastre si dispunem de bloc operator, preoperator si internat, precum si terapie intensiva. Efectuam o gama larga de interventii chirugicale pentru animale, incepand de la sterilizari si continuand cu afectiuni ale tesuturilor moi (afectiuni cutanate, oculare, obstericale, urologice, digestive) si ortopedice (fracturi, tumori etc).

O ramura importanta a acestei sectiuni o reprezinta chirurgia veterinara oncologica, aceasta avand protocoale speciale de executare a manoperelor chirurgicale, in functie de tipul, localizarea si extinderea unei tumori.

Pentru mai multe informatii, viziteaza si sectiunea dedicata oncologiei veterinare.

Suntem preocupati de bunastarea pacientului si managementul durerii inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala si din acest motiv asiguram protocoale de anestezie moderne, monitorizarea functiilor vitale pe toata durata anesteziei si spatii speciale destinate trezirii din anestezie si terapiei intensive.

Putem asigura internarea post-operatorie a pacientului in spitalul veterinar propriu, astfel ca atunci cand il iei acasa sa fie in cea mai buna forma.

Galerie foto
  • ...