Club Sportiv WuDao - Arte martiale Bucuresti

Curs Adulti Wu Tao Kung Fu

Antrenamentele de Wu Tao Kung Fu reprezinta o cale de autocontrol atat fizic cat si emotional, dar si un mod prin care ne putem depasi fizic, mental si spiritual. Reprezinta de asemenea un stil complex de autoaparare bazat atat pe forta cat si pe relaxare, pe aparare si atac, avand in acelasi timp ca scop principal armonia cu tot ce este in jurul nostru.

Cursul cuprinde exercitii de autoaparare, de intarirea si mobilitatea corpului, de meditatie si respiratie cat si asimilarea unor notiuni de teorie si filosofie.

Acest curs se adreseaza adultilor peste 18 ani ( fete si baieti ) indiferent ca sunt incepatori sau ca au mai practicat in trecut. Conditia fizica nu este un criteriu de participare, insa este necesar ca sanatatea sa permita efectuarea exercitiilor fizice. Nivelul o sa fie la o intensitate redusa, urmand ca in timp sa se creasca treptat. Exercitiile sunt predate tuturor participantilor dar fiecare va lucra in functie de nivelul pe care il are, scopul fiecaruia fiind ca in timp sa se depaseasca pe sine.

Cursul este sustinut de Sifu Ionut Iordache.

Galerie foto
  • ...