Clubul Diplomatic Bucuresti

Golf

Terenul de golf al Clubului Diplomatic a fost inaugurat în 1923 si a functionat în permanenta ca un club privat. Totusi, înca de la început, atât membrii sai cât si clientii ocazionali au realizat placerea si relaxarea pe care o ofera cadrul natural al Parcului Herastrau golferilor din toata lumea, motiv pentru care terenul a oferit si ofera în continuare un ambiental sportiv de exceptie vizitatorilor români si straini înca de la prima lovitura.Golferii si membrii altor cluburi sunt bineveniti sa viziteze terenul nostru întreaga saptamâna. Daca doriti sa vedeti terenul, echipa noastra va va întâmpina cu bucurie si va fi fericita sa va ghideze.
 
Terenul de golf din incinta actualului Club Diplomatic, unul dintre cele mai selecte cluburi din Bucuresti, are o istorie lunga…

În 1923, primarul Bucurestiului Dem I. Dobrescu, numit si „primarul târnacop”, cel care spunea „Am scos un oras nou dintr-un gunoi stravechi” îi dadea colonelului Greble E. St. J. Junior, lui Alexandru Marghiloman si altor întreprinzatori cu care acesta se asociase, un teren mlastinos în partea de nord a capitalei, cu o suprafata de 45 de hectare. Primarul a pus doua conditii: sa se faca curatenie acolo si sa se planteze 22.000 de copaci.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0734803330
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 2B, sector 1
Distribuie