Academia Constantine - Scoala de beauty

Curs tatuaj cosmetic

Cursuri tatuaj cosmetic, cursuri machiaj semipermanent.  

Machiajul semipermanent reprezinta o forma a artei tatuajului. Din punct de vedere tehnic, tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea introdusa in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere. Cu toate acestea, ca orice tatuaj si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita retusare. 

 

Tehnica speciala pentru obtinerea unui tatuaj cosmetic mai este cunoscuta si ca “micro-pigmentare” sau “implant micro-pigmentar”. Se realizeaza pentru redefinirea sau redesenarea sprancenelor, conturarea pleoapelor superioara si inferioara, conturarea buzelor, repigmentari, realizare puncte de frumusete (alunite). Aceasta metoda este realizata cu pigmenti de unica folosinta si de o calitate compatibila cu natura umana, realizati exclusiv pe baza de apa sau ulei, in conformitate cu toate studiile necesare de dermatologie.

 

Scopul machiajului semipermanent este acela de a sublinia si evidentia frumusetea naturala a oricarei femei (prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze).

Galerie foto
  • ...
  • ...