Curatare chimica centrale termice si calorifere Bucuresti

Curatare boilere, puffere

Nevoia de echipamente pentru încalzirea apei menajere sau doar pentru încalzirea locuintelor s-a constituit în ultimii ani într-o necesitate. Echipamentele cele mai utilizate pentru îndeplinirea sarcinilor de mai sus sunt boilerele. Variantele moderne de boiler sunt facute cu preponderenta din otel sau otel aliat, prevazute cu serpentine prin intermediul carora se realizeaza transferul termic.

Când apa este încalzita, sarurile de duritate (calciu si magneziu ) formeaza carbonati de calciu si de magneziu insolubili (calcar). Aceasta reactie este cel mai probabil sa aiba loc în cea mai fierbinte parte a sistemului, de obicei suprafata de transfer a caldurii, respectiv pe serpentinele sau rezistentele boilerului, fapt care genereaza scaderea randamentului si implicit cresterea consumului de combustibil sau energie electrica.

O alta problema care poate aparea în boilerele si rezervoarele în care apa nu a fost utilizata mai mult timp este cea a contaminarii cu microorganisme, cel mai frecvent simptom fiind aparitia mirosului la consumul apei stocate. În aceasta situatie este necesara igienizarea sistemului.

Societatea noastra ofera servicii de curatare chimica profesionala cu aparatura de ultima generatie.

Folosim solutii chimice , neutralizatori si inhibitori de coroziune pentru protectia instalatiei certificate ISO si cu agreement. Solutiile sunt folosite de personal calificat. Se ofera factura si garantie.

Galerie foto
  • ...