CursuriAutorizate.eu - Cursuri calificare, specializare, initiere Bucuresti

Curs calificare bucatar

Data incepere     25-02-2021*
Data sfarsit    19-07-2021*
Pret (RON)    1600.00 RON   800.00 RON
 

Inscrie-te acum!
Cursul de Bucatar, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil în functie de nevoile cursantilor.

Cui se adreseaza cursul: Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care doresc sa faca o cariera in meseria de “Bucatar”. La acest curs veti studia importanta care trebuie acordata echilibrului dintre savoarea gustului si combinarea corecta a ingredintelor. Totodata, veti deprinde competente organizatorice si de gestiune privind stocul de produse si pastrarea acestora.Un alt modul cheie pe care il veti studia este: Importanta HACCP - Normele de igiena si siguranta alimentatiei.

Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Bucatar” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Durata: 720 ore

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE
 

Carte de identitate

Certificat de nastere

Certificat de casatorie/decizie de divort (daca este cazul)

Diploma invatamant general obligatoriu (8/10 clase)

 

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
 

Comunicare si numeratie         

Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei    

Comunicare in limba moderna      

Asigurarea calitatii  

Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei    

Igiena si securitatea muncii 

Lucrul in echipa

Aprecierea valorii nutritive a alimentelor     

Pregatirea materiilor prime si auxiliare

Tehnici de ambalare    

Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie

Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie 

Prepararea aluaturilor pentru produse fainoase

Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie

Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase    

Coacerea si uscarea 

Galerie foto
  • ...