sausau

Harta Adauga

Categorii

Despre noi

Descriere

Descopera placerea de a face dans sportiv, invata sa simti ritmul muzicii, simte-te liber in pasi de dans pentru ca tot ceea ce vei invata alaturi de noi este numai si numai pentru tine – cel (cea) ce doreste sa faca ceva pentru sine, pentru sufletul, corpul si implicit mintea sa. Ne gandim ca tu – in curand pasionatul (a) de dans – stii ce iti doresti si ca tot ce mai ramane de facut este sa iti gasesti ceva timp, putina vointa si un strop de curaj pentru a ajunge pana la scoala noastra de dans iar dupa aceea sa te lasi in grija noastra. Noi va vom ajuta sa aduceti la suprafata dansatorul(ea) din voi si vom reusi atat de mult pe cat va doriti si voi aceasta.

Tu si noi = o echipa ce va invata impreuna noi miscari si figuri din dansuri latino-americane, Salsa, Bachata, Samba, Rock`n`roll, Cha cha, Rumba, Jive si din dansuri nemuritoare ca Tango Argentinian, Vals lent sau Vals vienez (Valsul miresei), Tango European, Slow-Fox si Quickstep, dans sportiv, dansuri populare, toate acestea fiind urmate de diferite coregrafii iar apoi dans liber, intr-un mediu accesibil, placut si atractiv.


Toate aceste miscari noi se pot asimila in cateva cursuri de dans sportiv, indiferent de varsta si conditie fizica, iar instructorii DAnceTime – dansatori profesionisti si pedagogi excelenti – vor adapta ritmul si dificultatea cursurilor de dans sportiv in functie de obiectivele voastre, astfel incat sa existe permanent o armonie intre dorintele si capacitatile celor ce vor sa studieze arta dansului.

Scoala de Dans DAnceTime organizeaza cursuri de dans de sapte ani de zile, din 8 iulie 2005. Pe parcusul drumului si pana in prezent stilurile de dansuri predate s-au imbogatit si cu tango argentinian, salsa, merengue, bachata si rock`n`roll dar si dansuri populare. Programa completa si actualizata cu cele peste 20 de dansuri predate o gasesti aici.


Dansati cu noi si veti avea parte de:

– cursuri de dans sportiv in grupe mici, de 10 adulti (sala de dans 1 si 2) 
– sistem de lucru organizat pe module si grade de dificultate;

– sali cu aer conditionat, conditii civilizate, fara praf, fara inghesuiala, minibar …
– instructori dansatori profesionisti atestati de FRDS si pedagogi excelenti (calmi si cu rabdare);

– locatii usor de gasit, foarte aproape de sala de dans sunt statii de metrou;
– sistem de achitare la orele de grup cu discount-uri incluse la modulul de 16 lectii /8 saptamani sau cu abonament lunar.


Si de …:
– o conditie fizica noua ce te face sa te simti altfel, relaxat, mai bine dispus(a) si cu un alt chef de viata;
– postura corporala dobandita te va ajuta asemenea unui prieten adevarat in activitatile zilnice,
– intanirea de amici noi care au aceleasi aspiratii ca si tine;
– mentinerea siluetei, slabire si in acelasi timp invatarea a ceva util, placut si elegant;
– cresterea increderii de sine si a inteligentei motrice, iar de acum inainte poti sa-i lasi pe ceilalti cu gura cascata pentru ca stii sa dansezi.

Mihai Bogdan Tarabugeac,

Manager Fondator
Scoala de Dans DAnce Time
Necesarul tau zilnic de Miscare + Relaxare.

Galerie foto

Date de contact

Str Washington, Nr 40-42, parter, sector 1, Bucuresti
www.dancetime.ro