Das Mak - Centrul de Traduceri Ploiesti

Traduceri si interpretariat

Servicii profesionale de traducere si interpretariat - Apostille Haga - Supralegalizari - Centrul de traduceri din Ploiesti va ofera servicii profesionale de traducere si interpretariat in/din 30 limbi de circulatie internationala.

Serviciile de traducere si interpretariat va sunt oferite de catre Centrul de Traduceri Ploiesti prin intermediul traducatorilor autorizati de Ministerul Justitiei.Ne adresam persoanelor fizice si juridice in special din judetul Prahova, dar si din restul tarii.

Datorita numarului mare de traducatori de care dispunem putem raspunde la orice comanda, la orice ora, oricand si in cel mai scurt timp posibil. Comenzile se preiau personal sau transmise prin fax sau e-mail. Livrarea traducerii se face pe suportul dorit de client(tiparit,CD,fax,e-mail).

La cerere se asigura legalizare notariala.

Pentru Societatile Comerciale preluam si livram gratuit documentele de la sediul societatii. Pentru clientii fideli cat si pentru societatile comerciale care incheie cu Centrul de Traduceri Ploiesti un contract de colaborare se acorda bonusuri si discounturi.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729819862; 0726525089; 0244544144
Str. Piata Victoriei, nr 4, bl.CC Vest, sc.D, ap.89, Interfon 89, Ploiesti, judetul Prahova
Distribuie