Service Auto Mobil Bucuresti Ilfov

PROGRAMARE CHEI AUTO CU CHIP

Suntem autorizati sa prestam servicii de diagnoza auto si testare computerizata, precum si de reparatii ale sistemelor electrice si electronice care asista diverse functii ale automobilelor. Sistemul antifurt de imobilizare este unul din ele, pentru care va oferim la preturi decente servicii de citire / extragere / aflare cod securitate PIN si de programare a chipului din cheie / chei (chiar si pe loc) la sediul / domiciliul clientului, pentru majoritatea autoturismelor si autoutilitarelor din gamele:

AUDI A1, A2, A3, A4 ( < 2004), A6, Allroad , A8, Q5, Q7, etc. CITROEN C1, C3, C4, C5, C6, Jumpy, Jumper, Xara, Xantia, etc. DAEWOO CHEVROLET Matiz, Cielo, Nubira, Spark, Kalos, Lacetti, etc. FORD Fiesta, Focus, Mondeo, Tranzit, etc., folosind echipamente de diagnosticare si de programare de uzina (VCM – IDS); HYUNDAI Accent, Elantra, Santa Fe, Sonata, Tucson etc. MITSUBISHI Colt, Lancer, Outlander, Pajero, L200, etc. OPEL Combo, Corsa B si C, Astra G si H, Vectra B si C, Zafira A si B, etc. PEUGEOT 107, 206, 307, 308, 407, 508, 607, Boxer, Partner, etc. SEAT Altea / Altea XL, Arosa, Alhambra, Ibitza (> 99), Cordoba (>99), Leon, Toledo, etc. SKODA Fabia I, Octavia I, Octavia II, Roomster, Scout, Superb, etc. SMART ForTwo, ForFour, Roadster, folosind tester-ul de uzina STAR cu platforma Xentry - DAS, ca si la reprezentanta. VOLKSWAGEN Bora, Beetle, Caddy, Eos, Golf, Jetta, Passat, Polo, Sharan, Tiguan, Touran, T4, T5

Daca autoturismul / autoutilitara dumneavoastra nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea chip-ului cheii, pentru a determina corect cauzei care a generat aceasta situatie, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, se va face o testare completa a sistemelor electronice asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii. Abia apoi vom stabili care este solutia optima de rezolvare a problemei. Pretul unei verificari computerizate este de 50 de lei pe fiecare modul si nu include deplasarea noastra la vehiculul in cauza; iar odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA. Programarea (daca e cazul sa se faca) se plateste separat. Va asteptam sa ne contactati pentru detalii suplimentare si programari in intervalele Luni-Vineri: 09:00-17:00; Sambata: 9:00-13:30 (Duminica - Inchis)

Galerie foto
  • ...