Diagnoza MB - Service autorizat Mercedes Bucuresti

Electrica Mercedes

Defectiunile de natura electrica pot fi foarte deranjante, punand in acelasi timp in pericol siguranta soferului, a pasagerilor, dar si a celorlalti participanti din trafic.

In cadrul service-ului nostru veti beneficia de cele mai prompte solutii, de piese de schimb originale si de profesionalism garantat.

Tipuri de interventii pe care le putem realiza:

 

Repararea echipamentului electric si electronic
Reglarea echipamentului electric si electronic
Receptii interactive (diagnoza rapida a problemelor tehnice ale masinii)
Diagnoza completa Star Diagnoze
Reparatie fibra optica
Codari calculatoare
Reparatii alternatoare
Verificare acumulatori
Verificare suspensie pneumatica
Regenerare filtru de particule
Activare functii calculatoare
 

Reparatii alternatoare – la noi vei avea parte de cele mai rapide reparatii de alternatoare pentru modelul tau de Mercedes Benz.


Verificari de parametri – daca nu esti sigur ca autovehiculul tau functioneaza in parametri optimi, adu-l la noi sa ii facem o verificare. Vom testa parametrii alternatorului, ai electromotorului si ai intregului sistem electric.

Reparatii electromotoare – defectiunile electromotorului pot fi foarte deranjante, motiv pentru care asiguram cele mai eficiente solutii si reparatii pentru electromotoare Mercedes.

Diagnoza specializata – folosim sistemul de diagnoza completa Star Diagnoze, care este capabil sa identifice pana si cele mai ascunse defectiuni ale sistemului electric si nu numai.

Verificari acumulatori – ne vom asigura ca parametrii functionali ai acumulatorului autoturismului tau sunt optimi; in acest fel vei sti sigur cand va trebui sa inlocuiesti acumulatorul, ce durata de viata estimata mai are si cat timp te mai poti baza pe acesta.

Masina ta nu va sta in service mai mult decat e nevoie si astfel te vei putea servi de ea cat de repede posibil. Oferim profesionalism, reparatii rapide, piese de schimb originale dar si preturi speciale la achizitia acestora, pentru clientii nostri.

Galerie foto
  • ...