Toman Diet, Catering produse dietetice - Bucuresti

Despre dieta cu proteine

umeroase studii sunt cele care atesta ca o dieta proteica, pe lânga scaderea în greutate si mentinerea masei musculare (slabirea se face din masa de grasime), are o serie de beneficii asupra sanatatii:

  • Previne bolile cardiovasculare;
  • Ajuta la o mai buna absorbtie a calciului si prin urmare scade riscul osteoporozei;
  • Reduce semnele îmbatrânirii;
  • Ca urmare a faptului ca proteinele stau la baza regenerarii celulare, pielea, parul si unghiile vor avea un aspect mai sanatos;
  • Previne diabetul de tip II ca urmare a faptului ca mentine nivelul constant al glicemiei în sânge;
  • Îmbunatateste starea de spirit. Anumiti amino acizi din proteina functioneaza ca remediu natural al anxietatii;
  • Îti vei mentine greutatea fara efort, ca urmare a faptului ca îi confera senzatia de satietate.

Majoritatea persoanelor care îsi doresc sa scape de kilogramele inestetice fac greseala sa încerce diete care presupun deprivarea organismului de nutrientii necesari, creând astfel carente nutritionale ce pot avea efecte negative pe termen lung. În schimb, o dieta proteica echilibrata, va asigura micro si macronutrientii necesari unei functionari optime a organismului si a unei pierderi sanatoase în greutate, din masa de grasime.

Fa cunostinta cu Toman Diet, un program sanatos de slabit, ce are la baza proteina de buna calitate. Întreg programul este explicat pe îndelete, în termeni simpli si accesibili, astfel încât orice persoana sa poata întelege principiile de baza ale dietei proteice. Transparenta si echilibrul sunt elemente definitorii ale Toman Diet, întrucât informatiile despre produsele acestui tip de dieta pot fi accesate de oricine.

Toman Diet îti transforma organismul de la interior spre exterior si îti simplifica viata într-o masura asa de mare, încât constituie raspunsul la nevoia de bine, echilibru si sanatate!

Programeaza-te acum la o consultatie în showroom-ul din Bucuresti  si descopera cum Toman Diet îti poate nu doar transforma, ci chiar salva viata!

Galerie foto
  • ...