Divan, Restaurant - Bucuresti
Kebab
Multa lume stie ce-i acela kebab, aproape nimeni nu stie sa-l faca la fel de bine ca noi. Carne frageda de miel si vitel tocata si amestecata cu mirodenii care mai de care mai savuroase, este perpelita deasupra unui gratar cu foc de carbuni, la o distanta pastrata secreta de generatii. De aceea este atat de gustos, impreună cu garnitura de salata de ceapa cu sumac, rosii la gratar, patrunjel si ardei gras fript, bulgur sau orez, pe care ti-o oferim noi, din partea casei.
            Galerie foto
        
        
        Categorii
    
        
                                            Corbalar (1) 
                                            Deserturi (1) 
                                            Despre noi (1) 
                                            Firin (1) 
                                            Garnituri (1) 
                                            Kebaplar (1) 
                                            Mancare gatita (1) 
                                            Mezeler  (1) 
                                            Peste si fructe de mare (1) 
                                            Salate (1) 
            
        
        Date de contact
    
            
                0316404450
            
    
        
             
            Barbu Vacarescu, Nr.241A, Sector 1, Bucuresti
        
    
        Distribuie
    
    
