DJ Conu.ro- DJ & Sonorizari Evenimente Bucuresti

DJ Conu

DJ Conu va ofera servicii profesionale de DJ pentru evenimente, sisteme de sonorizare profesionala , lumini de scena, fum greu si efecte speciale, colaborari cu solisti si band-uri. Profesionalism si atmosfera 100% garantata!!

Am o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente si detin aparatura performanta, sistem de sunet Dynacord si RCF, lumini de scena American DJ si Starville, efecte speciale pentru evenimente cum ar fi: fum greu, fum usor, masina de baloane. La evenimente mixez live muzica de calitate si ma adaptez foarte usor oricarui public. Indeplinesc foarte bine si rolul de MC, prezint evenimentul si intretin atmosfera!!! MAI MULTE

DJ NUNTA BUCURESTI

Ai nevoie de un Dj pentru nunta ta? Apeleaza la noi! DJConu va ofera servicii profesionale de sonorizare si DJ pentru nunta in Bucuresti si alte orase. Va punem la dispozitie sunet profesional de la branduri renumite (Dynacord, Rcf, Shure, Pioneer), lumini de scena profesionale, fum si baloane, muzica buna si play-list variat. Cu noi evenimentul dumneavoastra va fi un succes!!

DJ BOTEZ BUCURESTI

DJ Conu.ro va ofera servicii profesionale de Sonorizare si DJ pentru botezuri in Bucuresti si alte orase. Muzica buna mixata live si luminile de scena creeaza o ambianta placuta si dau dinamism evenimentului. Distractie 100% garantata!!

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0724341050
Strada Valea Calugareasca , nr.5, sector 6,
Distribuie