DocExpress

Ce este DocExpress?

DocExpress este o aplicatie online, conceputa sa rezolve o parte din birocratia care ne înconjoara la tot pasul. De fiecare data când interactionam cu o institutie de stat, suntem obligati sa completam o serie de documente sau formulare care contin aceleasi datele personale – nume, prenume, adresa, CNP etc.

Aplicatia DocExpress este solutia care ajuta la completarea actelor, a contractelor si formularelor, usurând aceste actiuni si reducând considerabil timpul necesar completarii.

De ce DocExpress?
Solutia propusa de DocExpress este ca, odata introduse datele în cadrul aplicatiei, acestea vor fi stocate si refolosite de oricâte ori este nevoie, fara o durata limitata de timp si fara restrictii privind domeniul de aplicare. Astfel, datele introduse în DocExpress se refolosesc automat pentru orice serviciu folosit în cadrul aplicatiei, indiferent ca folosesti servicii dedicate pentru operatiuni la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) – înfiintare firma SRL, SRL-D, PFA, acte auto (operatiuni de vânzare-cumparare auto), emitere RCA sau cai de atac pentru Instante de Judecata sau DITL, Politie etc.

Cum functioneaza DocExpress?
Te înregistrezi în DocExpress cu datele personale si accepti termenii si conditiile de utilizare. Datele tale vor fi salvate implicit, astfel încât sa le putem folosi la completarea formularelor aferente serviciilor solicitate.

Dupa confirmarea adresei de email:

Te loghezi
Alegi serviciul dorit
Daca este cazul, confirmi acceptarea termenilor si conditiilor specifice
Contractezi serviciile disponibile si urmezi pasii indicati de aplicatie
Platesti serviciile contractate
Primesti un email/descarci documentele tale si, eventual, un ghid
Primesti/descarci factura pentru serviciile contractate
Datele completate în formular vor fi salvate, data viitoare nemaifiind nevoie de completarea acestora
Practic, DocExpress optimizeaza procesele atfel încât orice Utilizator sa consume cât mai putin timp posibil si sa plateasca un pret competitiv. DocExpress chiar face asta!
 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0755522225
Intr. Soldat Gheorghe Buciumat, Nr. 6, Et. 1, Sector 1,
Distribuie