Dom Auto - Service auto Bucuresti

Diagnoza auto

Diagnoza auto reprezinta totalitatea proceselor efectuate cu scopul de a identifica si rezolva defectiunile aparute la automobile. Aceste procese constau în diferite verificari si masurari, realizate prin intermediul unor programe speciale ce au ca scop principal sa scaneze si sa descopere eventualele erori ale unei masini.

 

PRETURI
Diagnoza cu citire si interpretare erori: 80 lei (daca nu au fost gasite erori se percep doar 50 lei, taxa de instalare a diagnozei pe autoturism).

Daca nu au fost gasite erori de natura electrica sau electronica in urma instalarii diagnozei, insa masina prezinta defecte de acest fel, nu se percep taxe.

Daca se doreste reparatia defectelor constatate in serviceul nostru, va vom oferi un discount la pretul manoperei in service.

 

MARCI AUTO
Ca toata seria de testere Launch, X-431 EURO PRO 4 acopera o gama larga de modele auto incluzand o paleta variata de marci europene, americane si asiatice, cum ar fi:

Audi, Mercedes Benz, BMW, Citroen, Dacia, Ford (Europe), Fiat, GAZ, Jaguar, Lancia, Land Rover, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Alfa Romeo, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Mercedes Sprinter, Volvo, Volkswagen, Daewoo, Hyundai, Kia, SangYong, Daihatsu, Honda * Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota si multe altele.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0371101174; 0212521991
Sos. Electronicii, nr. 21 - 23, sector 2
Distribuie