Dr. Alexandra Sitaru-cabinet stomatologic- Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Increderea in sine este imbunatatita printr-un tratament ortodontic care va face ca dintii, buzele si fata sa fie proportionale. In acest sens, un tratament ortodontic va aduce beneficii in cariera si viata sociala, la fel cum va imbunatatii atitudinea generala asupra vietii.

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca dintii drepti sunt mai putin expusi la traume, carii si probleme gingivale decât dintii cu probleme ortodontice netratate. Dintii frumosi aliniati aduna mai putina placa bacteriana, o pelicula subtire, lipicioasa compusa din bacterii, saliva si mâncare. Placa bacteriana creste riscul aparitiei bolilor parodontale si a cariilor. Atunci când dintii sunt frumos aliniati, placa bacteriana nu se va mai atasa de ei, scazând astfel aceste riscuri. Cel mai important fapt este ca dintii aliniati sunt mai usor de curatat si de ingrijit.

Un tratament ortodontic aplicat din timp corecteaza posibile distructii ale osului ce sustine dintii aflati intr-o pozitie gresita, eventualele dificultati in masticatie sau durerile in articulatii ale fetei sau gatului facând tratamentul sa fie mai usor de efectuat si mai putin costisitor decât atunci când tratamentul este efectuat tardiv, iar problemele ortodontice sunt mult mai grave. La sfarsitul tratamentului nu numai ca veti avea dintii aliniati intr-o pozitie ideala din punct de vedere estetic dar si alte aspecte vor fi imbunatatite cum ar fi masticatia si digestia iar toata dantura dumneavostra are sanse sporite de a se mentine mai mult in decursul vietii.

Galerie foto
  • ...