ECDL Romania

ECDL pentru Organizatii

O organizatie nu mai poate fi competitiva acum fara a investi în tehnologie, iar computerul a devenit un instrument indispensabil pentru foarte multi angajati din cadrul unei companii. 

Utilizarea eficienta a acestui instrument este esentiala pentru a creste productivitatea companiei si a maximiza profiturile.

Pentru o institutie publica sau pentru o companie care doreste ca angajatii sai sa fie mai performanti si mai eficienti, ECDL reprezinta o investitie bine facuta si fiabila: 

- Angajatii calificati permit organizatiilor sa utilizeze tehnologia mai eficace, conducând astfel la dezvoltarea productivitatii si competitivitatii si asigurând atingerea mai eficienta a obiectivelor operationale.

- Fara un obiectiv concret, perioadele de formare profesionala pot fi definite astfel: absenta angajatului, o vacanta costisitoare, un stagiu de multe ori neplacut sau steril, un certificat de multe ori inutil a carui eficienta este de multe ori greu de evaluat.

- Un certificat ECDL si eficienta sa sunt usor de evaluat, iar costul ECDL este neglijabil în comparatie cu structurile informatice utilizate.

- Atât potentialii angajati, cât si cei deja existenti pot dovedi - având Permisul ECDL - ca au cunostinte de operare pe computer. În plus, având angajati posesori ai certificatului, exista garantia ca vor fi reduse pierderile de timp datorate lacunelor de cunostinte în domeniu si a operarii ineficiente a computerelor.

- Cu ECDL angajatii dumneavoastra sunt mai multumiti de rezultatele muncii lor, veti constata scaderea cheltuielilor si a numarului de apeluri pentru asistenta, cresterea productivitatii, a responsabilitatii.

- Calitatea si timpul necesar întocmirii documentelor sunt sensibil îmbunatatite.

- Numeroase studii si marturii ale utilizatorilor atesta cresterea satisfactiei si eficientei angajatilor companiilor în utilizarea computerelor, dupa obtinerea Permisului ECDL.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213169922
Bd. Dacia, nr. 56, Corp A, etaj 2, Sector 2, Bucuresti
Distribuie