Efectuez-Transport-Ieftin.ro - Transport marfa si mobila in Bucuresti si in tara

Grupaje si flota auto

O parte importanta pe piata transporturilor, dar si ca efect al numeroaselor solicitari venite din partea clientilor de-a lungul timpului am creat si dezvoltat segmentul de transport marfa in regim de grupaj.

Pe langa posibilitatea de a face expeditii intr-un mod universal din punct de vedere al ambalarii marfii pe care urmeaza sa o trimiteti, veti sti cu siguranta ca plata pe care urmeaza sa o faceti, reprezinta cu siguranta costul real al expeditiei dumneavoastra, individual si nu ca medie asa cum se procedeaza in alte companii de profil.

Organizam incarcari partiale (grupaje) in toate localitatile din Romania astfel incat la orice ora aveti la dispozitie una din autoutilitarele noastre pentru a efectua transportul dorit. 

Pentru a oferi serviciile cele mai complete clientilor nostri, am modernizat continuu flota auto pe care o punem la dispozitia dumneavoastra.

Suntem in masura sa va asiguram ca putem satisface orice solicitare venita din partea dumneavoastra, indiferent daca vorbim de un transport frigorific, transport de mobila, transport de marfuri vrac (nisip, pietris, moloz, cereale) sau orice alt tip de transport.

Vehiculele noastre de 3,5Tone cu capacitate de la 11m³ la 17m³ sunt de ultima generatie, au inspectia tehnica periodica la zi, sunt dotate cu lift hidraulic cu o sarcina de pana la 1000 kg, posibilitate de basculare pe ambele parti sau spate, au in dotare chingi pentru asigurarea marfii pe durata deplasarii, lise pentru transbordarea marfii.

Galerie foto
  • ...