Delux Elegant Cleaning - servicii de curatenie

Curatenie autoturism

Oferim un set complet de servicii pentru curatarea tapiteriilor auto de la scaune, banchete si pâna la fete de usi si plafon. Folosim produse profesionale care nu deterioreaza materialul.

Aproape în fiecare zi, pentru cei mai multi dintre noi, calatoria de dimineata cu masina la locul de munca este momentul care ne stabileste starea de spirit pentru restul zilei. Calatorim în medie mai mult de o ora prin poluare, praf si trafic intens, ceea ce ne face sa obosim si sa fim agitati. Poate fi si mai frustrant daca interiorul masinii noastre este neatractiv, murdar sau dezordonat.

Delux Elegant Cleaning ofera o gama variata de solutii care îndeparteaza eficient petele, mirosurile neplacute si murdaria de pe suprafata interioara a masinii. 
Personalul nostru instruit stie, de asemenea, sa curate scaunele auto la un standard foarte ridicat, cu timpul de uscare foarte rezonabil.

Solutiile si spray-urile de calitate, non-toxice contribuie la o durata mai mare de viata a peselor auto si îmbunatatirea esteticii generale. 

Galerie foto
  • ...